Alquiler de Castillos Hinchables en Mallorca

El lloguer de castells inflables

El lloguer de castells inflables per tota l’illa de Mallorca . Arribabam a tots els municipis. Aquesta atracció .és un clàssic a qualsevol aniversari infantil, comunió o festa per a nins i no tan nins.

Els matalassos inflables són jocs sempre divertits i amb un entreteniment garantit. No obstant això, hi ha multitud de models i mides, amb obstacles, temàtiques, tobogans i rampes.

No imaginis més! Contracta un castells inflable i sense dubte resultarà una festa totalment inoblidable.

Som una empresa de Lloguer de castells inflables i entreteniment per a festes, especialitzada amb atraccions per a qualsevol festa.

El lloguer de castells inflables
El lloguer de castells inflables

Cada any actualitzam el nostre catàleg de jocs inflables, per oferir sempre les darreres novetats, amb el preu més economic, respectant sempre la millor relació qualitat preu, per oferir un bon servei de lloguer de matalassos inflables.

Des dels clàssics Castells Inflables, oferim matalassos inflables de diferents mides i temàtiques, plenes de jocs i coloraines. Com Pot ser temàtiques de superherois, princesa, pirates …

Divertits castells amb tobogans:

Divertits tobogans, amb diferents alçada, per a totes les edats, nens i no tan nens. Atreveix-te amb espectaculars pistes americanes o forma una gimcana de jocs amb diferents matalassos inflables.

No podem oblidar-nos dels inflables d’aigua i tobogans aquàtics, el millor joc per a les festes d’estiu, juntament amb la festa de l’escuma.

Centre d’entreteniment d’inflables:

Primer, esperem ser el centre d’entreteniment de la teva propera festa i que gaudeixis del lloguer de les nostres atraccions inflables mecàniques. Sens dubte tindràs un esdeveniment únic

Lloguer de castell inflable:

Pel que et oferim un gran nombre de jocs a un preu econòmic, no sabràs quin probar primer!

Els nostres castells inflables compten tots amb super assegurança de responsabilitat civil i el seu corresponwnt certificat d’homologació anual per la Unió Europea d’acord amb la norma UNE-E 14960: 2007.

Finalment, Recorda vistar qualsevol de les nostres webs de Lloguer de castells inflables que us donarà tota la informació.

https://www.alquilercastilloshinchablesmallorca.es

https://alquilerdecastilloshinchablesmallorca.com